Etusivu Galleria Artikkelit Blogi Info Vieraskirja Linkit
 
Arca-Swiss kiinnitysjärjestelmä
Artikkeli päivitetty 24.02.2008
Kuva 1.   Klikkaa isommaksi
Minullekko Arca-Swiss?
Jos olet päätöksesi tehnyt ja päättänyt hankkia Arca-Swiss yhteensopivan järjestelmän... En voi kun onnitella! Sinun ei tulevaisuudessa tarvitse enää murehtia kiinnitysratkaisusi suhteen... käytössäsi on nimittäin TOIMIVA kiinnitysjärjestelmä johon löytyy todella paljon erilaisia tuotteita ja ratkaisuja.

Hankkimispäätöksen jälkeen tulee tietenkin vaihe jolloin pitää päättää mitä ostaa. Kaikista helpointa on tietenkin lähteä liikkeelle puhtaalta pöydältä, jolloin rasitteena ei ole entisiä kuulapäitä tai muita vastaavia ja voi ostaa suoraan Arca-Swiss yhteensopivat vermeet. Mutta jos olet jo kerennyt haksahtaa johonkin vaihtoehtoiseen kiinnitysjärjestelmään, niin ei hätää!

Jos olet ollut tyytyväinen kuulapäähäsi, mutta monipuolinen Arca-Swiss kiinnitysjärjestelmä kiiltää silmissäsi, kannattaa ensimmäisenä tarkastaa onko nykyinen kuulapääsi varustettu irroitettavalla kiinnitysalustalla. Pelkän kiinnitysalustan vaihtamalla voit päivittää kuulapääsi A-S yhteensopivaksi, eikä uuden kuulapään ostoa välttämättä tarvita... Varmista kuitenkin ensin että kiinnitysalusta on mahdollista kiinnittää kuulapäähäsi!

HUOM! Useiden kiinnitysalustoiden mukana toimitetaan 3/8" -> 1/4" muunnoskierteitä (Kuva 1.) lisäämään yhteensopivuutta. Jos valitsemasi kiinnitysalustan mukana ei tälläistä muunnoskierrettä tule, voit tilata sellaisia esimerkiksi täältä -> Maitolaituri.tv

Sivu 1: Yleistä Lue/Kirjoita Kommentteja Sivu 3: Mihin A-S:ää?