Sigma 120-300mm f2.8 DG OS HSM | S-sarja – Uusi artikkeli lisätty

Sain testiin uusitun Sigma 120-300mm f2.8 DG OS HSM teleobjektiivin. Kerkesin sitä viikon verran ihmettelemään ja rustasin siitä nyt jonkunlaisen artikkelin kotisivujeni artikkelit osioon.

En kirjoittanut tästä uudesta Sigman S-sarjan 120-300/2.8 OS objektiivista aivan yhtä kattavaa testiä/arvostelua kuin edellisestä versiosta, koska ne ovat hyvin pitkälti samanoloisia objektiivejä. Puhuisinkin ehkä enemmän katsauksesta siihen mitä objektiivissa on muuttunut, sekä mitä ja millaisia nämä uudet ominaisuudet ovat. Mutta toki sieltä myös jotain sample kuvaakin löytyy tarkennuksen rajoitin, USB Dock jne juttujen seasta.

Suosittelisin melkein lukemaan ennen, tai ainakin tämän uuden artikkelin jälkeen myös tuon artikkelin vanhemmasta versiosta, jolloin pääsee huomattavasti paremmin kärryillä siitä millaisesta objektiivista onkaan kyse.

Uusi artikkeli tästä uusitusta objektiivista löytyy täältä -> Sigma 120-300 OS | S-sarja katsaus

Vanhempi artikkeli edellisestä versiosta löytyy täältä -> Sigma 120-300mm f2.8 EX DG OS APO HSM arvostelu

-Janne

4 thoughts on “Sigma 120-300mm f2.8 DG OS HSM | S-sarja – Uusi artikkeli lisätty

  1. Moi!

    Mies vielä löytyy, mutta vapaa-aika ja kiinnostus luontokuvaamiseen on kovasti kadoksissa. =/ Muut harrasteet vienyt jonkun verran mennessään, joskin on niiden parissa jotain kuvia syntynyt. Ei ole vaan ollut aikaa niitä tänne päivitellä, eikä ne oikein tähän luontokuvaus genreenkään taida mahtua. Oishan tuossa jotain luontokuvia mitä voisi nettisivuille tuupata… kun olisi sitä aikaa. Saas nähdä mitä talvi tuo tullessaan…

    -Janne

  2. ok, no harmin paikka. harmillista kun hyvä blogi näin hiljeni. tärkeintä toki että harrastus miellyttää itseä. ehkä kuvausinto kevään myötä palaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Spam control / Spämmi esto * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.