Heinätöpökatti – Roesel’s Bush cricket – Metrioptera roeselii – Uusi laji lisätty galleriaan!

Heinätöpökatti - Metrioptera roeselii
Kuvaa klikkaamalla isompi versio makrogalleriasta! Click picture to watch bigger version of the photo from the macro gallery!

Lisäsin makrokuva galleriaan hepokatteihin kuuluvan heinätöpökatti (Metrioptera roeselii) gallerian. Olen vähän vöyhähtänyt etsimään tontiltamme heinäsirkkoja, koska niitä tuntuu niin hirveästi olevan. Kolme eri lajia on löytynyt, mutta viimeksi löytyneestä en ole saanut vielä omastamielestäni riittävän hyvää kuvaa. Tässä kuitenkin kuvia toisena löytyneestä lajista!

I added Roesel’s Bush cricket (Metrioptera roeselii) gallery to my macro gallery. I have tried to find different grasshopper and cricket species in our yard, because there are so many grasshoppers in our yard. I have founded three different species this far. I don’t have good picture about the last specie that I founded, but here is the gallery about the second specie that I founded.

Linkki Heinätöpökatti galleriaan -> Suomeksi
Link to Roesel’s Bush cricket photo gallery -> English version

-Janne

2 thoughts on “Heinätöpökatti – Roesel’s Bush cricket – Metrioptera roeselii – Uusi laji lisätty galleriaan!

  1. On muuten mallikas tämä näyttökuva! Huomasit kai että näiden elukoiden kuvaaminen on sommittelullisessa mielessä hankalaa noiden pitkien tuntosarvihuituloiden takia 😛 Ei oikein tiedä miten sen elukan siihen ruutuun laittaisi. On se vaan makea tuo Sigman piirto, ei kaduta pätkääkään sen hankinta 🙂

  2. Juu noilla on kyllä aika huimat nuo tuntosarvet!
    Juu kyllä tuo stigma on aika jalokivi… Mitähän ajattelin kun siitä harkitsin luopumista =D Ei kyllä ihan heti vaihdu mihinkään… saa tulla se 200vr makro tai OS versio tuosta sigmasta että alkaa vaihtojalka vipattaa =)

    -Janne

Comments are closed.