Siniukonkorento – Moorland Hawker – Aeshna juncea – Uusia kuvia lisätty galleriaan!

Siniukonkorento
Kuvaa klikkaamalla isompi versio siniukonkorento galleriasta! Click picture to watch bigger version of the photo from the moorland hawker gallery!

Tällä kertaa sudenkorentoja jo hitusen lennossakin! Lisäsin sudenkorento galleriaani neljä uutta kuvaa siniukonkorennosta (Aeshna juncea). Nämä ne yleensä vaan pörrää ja pörrää, joten ylläri ylläri suurin osa kuvistakin on sitten lentokuvia. Mutta on siellä yksi heinäkuinen pönökin sentään seassa.

Loput kolme kuvaa löytyy täältä -> Siniukonkorento galleria

-Janne

– — — o — — –

Some flying dragonflies this time! I added four new moorland hawker pictures to my dragonfly gallery. These things just fly fly and fly… so naturally most of the pictures are flying pictures. And yes, there is also one sitting picture from the july. =)

Last three pictures here -> Moorland hawker gallery

-Janne

4 thoughts on “Siniukonkorento – Moorland Hawker – Aeshna juncea – Uusia kuvia lisätty galleriaan!

 1. Mahtavan upeita nuo sinisävyiset lentokuvat siniukonkorennosta .Vaatii varmaan harjoitusta ja useampia yrityksiä saada tarkennus osumaan .
  Kertoisitko millä asetuksilla ja putkella teet näin hienoa jälkeä .

 2. Moi!

  Yleensä pyrin ottamaan kuvan silloin kun korento lentää paikallaan ilmassa. Silloin se on helpointa, jos niin voi sanoa kun noista on puhetta.

  Asetuksina Nikonin D700:sessa on ollut jatkuva tarkennus, 11 pisteen laajennettu keskipiste. Himmennystä sitten hieman tilanteen mukaan.. ja herkkyydellä valotusaika todella nopeaksi.

  Objektiviina noissa kaikissa kuvissa toimi jo nyt myyty AF-S 300/4 Nikkor vaihtelevasti joko ilman telejatketta, tai sitten 1.4x tai 1.7x telejatkeen kanssa. Kun tuon myin, niin kovasti on nyt mietityttänyt että milläs noita nyt sitten kuvailisi… Joku tuollainen kevyt objektivii olisi ihan hyvä tuohon.

  -Janne

 3. Kiitos selventävästä vastauksesta .Tuo 11 pistettä laajennettuna korkealla isolla ja pitkällä polttovälillä ei olis heti tullut mieleen .Saa mukavasti omatkin ajatukset liikkeelle mitä eri asetuksilla saa aikaan .

  2010 korentogallerian sivulla 1/3 kuva 6 jossa Sulkakorento istuu heinän latvassa ja terävyysalueella on vain korento ja vähän heinän latvoja niellyttää silmää kovasti .Aivan hunajaisen tasainen tausta ja hienot värit . Korostaa pääkohdetta upeasti .Parasta A-ryhmää .Myös taustan vaaleus istuu kokonaisuuteen .

  Kesäähän tässä alkaa kaipaamaan.

  Tammikuussa lisätyissä Telkkäkuvissa on hieno sommittelu ja välimaailma .Luonto on taidetta oikein esitettynä .

 4. Kiitokset sanoistasi!

  Kevättä ja kesää täälläkin jo kovasti odotellaan. Mutta kunhan sen verran vielä odotuttaisi että saisi nuo viime vuoden sudenkorentokuvat kaikki linjoille. :punastus:

  -Janne

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Spam control / Spämmi esto * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.