Sudenkorennot 2011 – kuvia lisätty!

Sirokeijukorento
Kuvaa klikkaamalla isompi versio Sirokeijukorento galleriasta! Click picture to watch bigger version of the photo from the Common spreadwing gallery!

Galleriaan lisätty vuoden 2011 sudenkorento kuvat! Vuoteen 2010 verratuna kuvien määrä tippui suorastaan hurjasti alas, toki myös muissa kategorioissa kun sudenkorennoissa, mutta tässä kategoriassa muutoksen huomaa helpoiten. Vuonna 2010 sudenkorentokuvia tuli 71kpl.. vuonna 2011 vain 7kpl. Kun ei kerkeä käymään kuvaamassa, niin ei niitä kuvia yksinkertaisesti tule. Eli nämä kuvat ovat aikaansaannoksia yhdeltä reissulta ja kotipihastamme.

Kun kuvia ei ollut tuota enempää, päätin tuupata ne kaikki linjoille samalla kertaa. Tässä linkit gallerioihin joista uusia kuvia löytyy!

Neidonkorento: Linkki galleriaan (kaksi viimeistä kuvaa)
Sirokeijukorento: Linkki galleriaan (kaksi viimeistä kuvaa)
Pihtijokikorento: Linkki galleriaan (kaksi viimeistä kuvaa)
Hoikkasinikorento: Linkki galleriaan (viimeinen kuva)

-Janne

Neidonkorento naaras
Kuvaa klikkaamalla isompi versio Neidonkorento galleriasta! Click picture to watch bigger version of the photo from the Beautiful demoiselle gallery!

2 thoughts on “Sudenkorennot 2011 – kuvia lisätty!

  1. Hei, todella hienoja kuvia olet ottanut. Tiedustelisin mitä objektiiviä olet käyttänyt näissä kuvissa tai yleensä korentojen kuvaamisessa?

  2. Kiitokset Tommi!

    Noissa nyt kotisivuille päivittämissäni kuvissa oli käytössä kaksi objektiivia. Väljempi neidonkorentokuva oli otettu Sigma 120-300/2.8 OS:llä, joka ei kovinkaan hyvin ”makroiluun” sovi, mutta muut kaikki oli kuvattu Sigman 150mm makrolla 1.4x jatkeen kanssa tai ilman.

    Nikonin suht lyhyen lähimmän tarkennusetäisyyden omaava AF-S 300/4 oli myös joskus paljon käytössä, mutta se on nyttemmin jo myyty. 1.4x ja 1.7x telejatkeiden kanssa se oli oikein sopiva objektiivi korennoilla FF-rungon kanssa. Sen avulla työskentelyetäisyyden sai pidettyä kohtuu passelina, ja myös lentokuvaus onnistui oikein hyvin.

    -Janne

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Spam control / Spämmi esto * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.