European Wildlife Photographer of the year 2011 kilpailun tulokset julkaistu!

Näin syksyllä julkaistaan usean suuren luontovalokuvauskilpailun tuloksia, ja tähän ryhmään kuuluu myös European Wildlife Photographer of the year 2011, joka myös GDT:n kisana tunnetaan. Aivan kuten edellisinä vuosinakin, tänäkin vuonna palkitut kuvat olivat todella upeita! Itseeni EWPY:n kuvat iskevät useammin jopa kovemmin kuin hetki sitten julkaistun Wildlife photographer of the year kilpailun kuvat!

Ja kuten useana aiempana vuonnakin, tänäkin vuonna palkinnoille ylti useampi suomalainen! Itsehän tässä kilpailussa en ole koskaan menestynyt, mutta mukava se on hehkuttaa toisten menestystä. Pääasia että suomalaiset on palkinnoilla! ,)

Suomalaiset saavuttivat tässä suuressa kansainvälisessä luontokuvauskilpailussa yhden kappaleen sarja toisia sijoja, sekä neljä kunniamainintaa! Onnea kaikille palkituille suomalaisille, ja toki muillekin!

Runner up!
-Nature’s studio – Antti Partanen – Net – Linkki kuvaan

Highly commended!
-Birds – Markus Varesvuo – Waxwing – Linkki kuvaan
-Plants – Veli-Pekka Katajamäki – Summer evening – Linkki kuvaan
-Plants – Jussi Helimäki – Fly Agaric – Linkki kuvaan
-Nature’s studio – Jari Heikkinen – The diver – Linkki kuvaan

Kilpailun voitti tänä vuonna OldÅ™ich Mikulica, vuonna 2010 ottamallaan kuvalla jossa käki on korvaamassa omalla munallaan jonkin kerttusen pesässä pesän omistajan munaa. Kuvassa käki katsoo suoraan kameraan suussaan kerttusen muna, jonka aikoo heivata pesästä jotta munaluku pesässä säilyy alkuperäisenä.

Ajattelin että kasaisin tähän kirjoitukseni perään hieman linkkejä joihinkin itseäni miellyttäviin kisassa palkittuihin kuviin näiden palkittujen suomalaisten kuvien lisäksi. Mutta upeita kuvia on yksinkertaisesti niin paljon, että listaa ei ole mitään järkeä tehdä. Useita kuvia jää vaan tuijottamaan, niissä on niin huimasti katsottavaa! Ehkä paras että katsotte itse kaikki kuvat läpi, enkä rupea mitään erottelemaan!

Kuvat löytyvät täältä -> EWPY Gallery 2011

-Janne

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Spam control / Spämmi esto * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.