Jos ei veikkaa, ei voi voittaa!

Jos ei veikkaa, ei voi voittaa! Näinhän se vanha sananlasku menee. Kokeilinpa kepillä jäätä kun äitini huomasi Laukaa-Konnevesi-lehdessä ilmoituksen Suomen Luonnonsuojeluliiton Keski-Suomen piirin alaisen Laukaan paikallisyhdistyksen järjestämän ”Lähi luonto”-teemalla olevan luontokuvakilpailun. Nyt kun lähiluonnosta on tullut otettua kuviakin, niin päätin laittaa kilpailuun kuvat ketoheinäsirkasta, suoukonkorennosta sekä teerestä. Teerikuva oli vähän rajoilla että onko lähi luontoa vai ei, mutta ajattelin että hieman tuomareistahan se riippuu, koska riippuu vähän asuinpaikastakin mieltääkö teertä lähi luontoon… esim pelloilla soivat teeret jne.

Jokunen aika kului ja sähköpostiin tuli ilmoitus että kuvani oli noteerattu kyseisessä luontokuvakilpailussa, että pääsenkö paikalle yhdistyksen kokoukseen jossa palkitsemiset hoidetaan. Eilen siellä pyörähdin ja yllätyksekseni olin voittanu aikuisten sarjan suoukonkorento kuvallani!

Kuva oli siis tämä:
Suoukonkorento
Kuvaa klikkaamalla isompi versio makrogalleriasta!

Kilpailun satoa kuvat ovat näytillä Laukaan pääkirjaston eteisaulassa ”Lähi luontoa” näyttelyssä 17.10.2009 saakka! Käykääpä ihmettelemässä jos sielläpäin pyöritte!

Eli eli… aina kannattaa yrittää!

-Janne

2 thoughts on “Jos ei veikkaa, ei voi voittaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Spam control / Spämmi esto * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.