Menestystä kansainvälisessä Asferico luontokuvauskilpailussa!


Kuvaa klikkaamalla isompi versio nisäkäs galleriastani

Italiassa järjestettävässä kansainvälisessä ASFERICO -luontokuvauskilpailussa lykästi jälleen kerran! Vuonna 2010 saavutin kyseisessä kilpailussa kunniamaininnan lintusarjassa ja nyt menestystä tuli nisäkässarjassa. Kuten edelliselläkin kerralla, niin tälläkin kertaa kyseessä on kunniamaininta.

Kun kilpailussa tänä vuonna menestyneitä kuvia katsoo kilpailun galleriasta, niin ei voi olla huomaamatta että tänä vuonna mustavalkoiset ja paljon valkoista sisältävät kuvat olivat vahvoilla, sillä niitä kilpailun galleriasta löytyy useita. Oman valkoisen metsäjänis kuvani kuvasin Wild Wonders of europen kuvakilpailun palkintoreissulla Skotlannissa.

Kilpailussa menestyneet kuvat -> Asferico 2012 winners gallery
Aiempi kilpailumenestykseni -> JanneHeimonen.net – Info

-Janne

4 thoughts on “Menestystä kansainvälisessä Asferico luontokuvauskilpailussa!

  1. Onnittelut! Nuo ”vaalean sävyiset” luontokuvat ovat kieltämättä vaikuttavia. Kuten tässäkin, jänis sulautuu taustaan. Olen nähnyt vastaavan missä kuva oli ylivalotettu niin paljon, että vain jäniksen ääriviivat, silmät ja kuonon saattoi erottaa. Mielestäni sekin toimi hyvin.

  2. Kiitokset Aki!

    Juu myös kiirunoista, riekoista jne näkee myös tuon tyyppisiä kuvia. Toki nämä ovat hieman vaikeahkoja siinä mielessä että ihmisillä on tosi suurella skaalalla säädettyjä näyttöjä, joista suurin osa on ihan päin prinkkalaa. Tästäkin kuvasta moni arvuutellut että mitä siinä on. Eli kun näyttö on liian kirkkaalla niin kyllähän tuo jänis tuohon kuvaan alkaa hävitä.

    Kalibroitu näyttö on kiva asia.

    -Janne

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Spam control / Spämmi esto * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.