Vuoden luontokuva 2009 kilpailussa palkitut kuvat jokaisen ostettavissa Kuvalosta!

Hieman jo aiemmassa Vuoden luontokuva 2009-kirjoituksessani sivusinkin aihetta, mutta mielestäni tämä ansaitsee ihan oman blogi kirjoituksen!

Eilen samoihin aikoihin vuoden luontokuva 2009 julkistusten kanssa julkistettiin ihmisille käytettäväksi uusi palvelu nimeltään Kuvalo! Kuvalo on ammattikuvaajille sekä harrastajille tarkoitettu työkalu kuvien myyntiin ja laadukkaaseen vedostukseen! Kuvalon ensimmäinen vaihe lähti käyntiin yhteistyössä Suomen Luonnonvalokuvaajat ry:n kanssa ja tämän yhteistyön ansiosta jokaisen onkin nyt mahdollista ostaa vuoden luontokuva 2009 kilpailussa palkittuja kuvia omalle seinälleen! Kuvalon kautta voit ostaa kuvan suoraan seinälle ripustettavaksi! Eli valittavana on kankaalle maalattua taideteosta muistuttava Canvas-taulu tai kehystetty valokuva tyylikkäällä kiiltävällä alumiini kehyksellä. Näiden lisäksi saatavissa on luonnollisesti pelkkä printti, sille joka haluaa hoitaa pohjustuksen itse. Jokaisessa kolmessa tavassa on koko vaihtoehtoina 30x45cm ja 50x70cm koot. Eli jos haluaa Kari Leon kuukkeli nokipannu tunnelmaa olohuoneeseensa, niin Kuvalosta sitä saa!

Kuvalon konsepti on oikein mielenkiintoinen ja mitä siitä omiin korviini on kantautunut, niin ei voi todeta kuin että hyvältä kuulostaa! Ehkä ensimmäinen kuvapankki jossa voisin kuvitella myyväni omia kuviani! Kuvalon suhteen kannattaa pitää silmät ja korvat auki!

Tässäpä vielä parit linkit…
VLK-kuvat Kuvalossa -> Linkki
Kuvalon ja Suomen luonnnonvalokuvaajien yhteistyö -> Linkki
Mikä kuvalo on? -> Linkki

-Janne

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Spam control / Spämmi esto * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.