Canon 40D ja Nikon D300 ovella?

Ainakin Chasseur d’Image lehti on sitä mieltä että molempien testit voi lukea syyskuun lehdestä. Olisikin kohtuu mielenkiintoista kun molemmilta pamahtaisi samaan aikaan saman ”sarjan” mallit. Ihmiset eivät voisi runkoja keskenään vertaillessa vedota ”se on vanhempaa tekniikkaa” jne juttuihin. Foorumeilla saattaisi olla kunnon vääntöjä kun nikonistit ja canonistit keskenään punnitsisivat runkojen paremmuutta =)

Toivottavasti rungot markkinoille tulevat. Uskoisin että elokuun 20. kieppeissä on canonin rungon julkistaminen… Tai yleensä niillä main ne on julkistettu. Pieniä vuotoja tuotteista on tullut yleensä viikkoa aikaisemmin. Toivottasti uudet rungot ovat myös ”hyviä” päivityksiä eikä mitään höpöhöpö rahat-pois juttuja. Mielenkiintoista olisi jos jommasta kummasta löytyisikin runko vakaaja… jos näin esmes olisi 40D:n kohdalla, niin lupaan jättää 1d3 haaveilut joksikin aikaa pimentoon ja kohdistaa rahavirtani 40D:hen. Olen ollut hieman runkovakaajia vastaan, taino vastaan ja vastaan… mutta en niistä hirmuisesti ole ollut innostunut, mutta nyt uuden 85 millisen myötä voisin runkooni sellaisen oikein mielelläni huolia.

*Väärin ymmärrystä*: Sassöör imagesin elo-syys lehti on kuulemma jo ilmestynyt… ja oikeastihan nettisivulla sanotaan että syyskuussa on sitten kiva verrata jo ilmestyneen lehden arvauksia virallisiin julkistuksiin. … Mitä tästä opimme? – Pitäisi varmaan itsekin tutustua artikkeliin jollain käännössoftalla, eikä vaan arvailla muiden kommenttien perusteella *nolo*

-Janne

One thought on “Canon 40D ja Nikon D300 ovella?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Spam control / Spämmi esto * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.