Jotain uutta Nikonilta 01.12.!!!

Monesta lähteestä on tullut varmistusta että Nikon julkaisee ensimmäinen joulukuuta uusia tuotteita. Se mitä ne ovat, ovatkin sitten hämärän peitossa. Eniten huhuja on saanut D3x,vai mikä sen nimi sitten tuleekaan olemaan… Kuitenkin kyseessä olisi korkea resoluutioinen D3. Suurinosa veikkauksista menee sinne 24 megapikseliä luokkaan… Nettiin on myös putkahdellut ihmisiä jotka ovat kuulemma kyseistä runkoa päässeet jo testaamaan mutta eivät voi siitä mitään kertoa. Hirveää hehkutusta vain että kyseessä olisi ensimmäinen oikeasti korkea resoluutioinen 24Mpix runko… joka viittaisi AA-filtterin poissa oloon, kuten esmes tämän hetkisissä keskikoon digijärjestelmissä. Mainittu myös että runko sisältäisi jotain uutta, mitä ei digijärkkäreihin olisi osattu odottaa… ja että uusi runko räjjäyttää Nikonistien sukat poies!

Toinen mahdollisuus on se Nikonin keskikoon runko, josta olen aiemminkin kirjoittanut… Uudet etsimet, obiskat jne…

Saas nähdä… itse toivoisin uutuuksia objektiivi rintamalle. AF-S 24/1.4 , uusittu AF-S 70-200/2.8 VR,  AF-S 200/4 VR Micro sekä AF-S 400/5.6 VR…

Täytyy uuden rungon ostoa kuitenkin nyt lykätä hetkisen ja katsoa mitä sieltä tulla tupsahtaa. Todennäköisesti hintaluokka on sellainen että siihen ei rahapussi taivu, mutta jospa se vaikuttaisi muiden vermeiden hintoihin!

-Janne

One thought on “Jotain uutta Nikonilta 01.12.!!!

  1. Nykyisen maailmanlaajuisen taloustilanteen aikaan suurelle osalle on yksi hailea mitä sieltä tulee 😛

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Spam control / Spämmi esto * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.