Nikon D3 harrastajille vasta maaliskuussa?!?!?

Huimia huhuja pyörii netissä siitä milloin normi harrastajat alkaa D3:sta saamaan. Villimmät huhut kertovat ajankohdaksi tammi-maaliskuun! Ulkomailla on ollut samanlaista puhetta, että kameroita tulisi aluksi vain Nikon Professional Servicen jäsenille… tiedä sitten.

Rajalaan soittelin viikko takaperin ja kysäisin siinä samalla D3 tilannetta. Myös sieltä Luonnonkuvaajien yhteyshenkilö tiesi sanoa että Nikonin intresseissä on täyttää ensin tiettyjen ammattialojen kameratarpeet. Veikkaili kuitenkin että jotkut ”jonossa” olijat saisivat kuitenkin runkonsa hyvällä aikataululla.

Jos kameran saanti menee ”pitkälle” ensi vuoteen niin kyllä D300 alkaa enemmän ja enemmän kutkuttaa. Jos maaliskuu on todellinen aikataulu, sillon on rellattu jo PMA uutuudetkin (tammikuun lopussa) ja luultavasti D300:stakin saa jo hyllystä. Saas nähdä miten käy… olen kuitenkin toiveikas D3 saamisen kanssa… olen kuitenkin ensimmäinen yhdessä jonossa, enkä kovin kaukana kärjestä parissa muussakaan jonossa. Saas nähdä kuka pystyy toimittamaan ensimmäisenä… ja milloin se on!

-Janne

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Spam control / Spämmi esto * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.