Panasonic DMC-LX3 firmware päivitys ja Lightroom 2.2 päivitys!

Sekä Panasonic LX3:sen 1.1 firmware, että Adoben Lightroom 2.2 päivitys tulla tupsahtivat juuri. Molempia on odoteltu. Panasonicin firmispäivitys kehuu korjaavansa seuraavia asioita…

 1. Compatibility update for the DMW-FL220 flash unit.
 2. Improved auto white balance performance.
 3. Improved auto focus performance.

Ja päivitys löytyypi täältä -> Linkki

Ja Lightroom päivitys (windows) löytyypi täältä -> Linkki

-Janne

5 thoughts on “Panasonic DMC-LX3 firmware päivitys ja Lightroom 2.2 päivitys!

 1. Jos ehdit asentaa päivityksen, kiinnostaisi kuulla kuinka paljon vaikutti AF:ään ja valkotasapainoon? Voisi itsekin harkita oman kameran softan päivittämistä…

 2. Mielessä oli testata kuinka päivitys vaikuttaa valkotasapainoon. Jos ottaisi vaikka kuvat ennen ja jälkeen firmware-päivityksen. Ei tänään taida mitään polttavaa tekemistä olla joten yritän illalla laittaa kuvaa esille testistä.

  En tiedä uskallanko AF:ää alkaa arvioimaan… jäänyt kuitenkin tuolla kuvailut niin vähiin omalta kohdaltani että mitään mielikuvaa millainen tarkennus on… muutakuin että se toimii =)

  -Janne

 3. Testasin… mutta kuvia ei kyllä ole näytille… taino olisi, mutta ei niissä mitään näyttämistä olisi.

  Jonkun kuvan tuossa räpsäisin ja kattelin että AWB on valittuna… tulihan sentään aika kellertäviä kuvia. Menusta kuitenkin huomasin että käytössä oli salama-WB, jota en kyllä muista laittaneeni päälle. Nooh… siirto AWB:lle ja kuvien räpsyttelyä… Ja ei valkotasapainossa ollut mitään sanomista hehkulampun valossa.

  Otin kuitenkin testikuvan päivitin firmiksen ja otin uuden… samanväriseltä se näytti ja ACR ilmoitti valkotasapainon luvuiksikin tasan samat. Ilmeisesti korjaus on suuntautunut johonkin muualle kuin minun testaamaan valkotasapaino alueeseen.. jos en ihan väärin muista niin valkotasapaino oli temperature 3000 ja tint +16…

  Jos muut huomaa eroa jossain niin mielellään otan tietoa asiasta vastaan!

  -Janne

 4. Hei, hommasin tällaisen kameran ja se vaikuttaa perin lupaavalta, mutta en saa Motion eli videomoodissa valotusta ja tarkennusta lukittua. Kun painan AF/AE Lock -painiketta, ei tapahdu mitään. Sensijaan valokuvaustilassa painike kyllä toimii ja lukitsee fokuksen ja valotuksen.

  Olisin kysynyt, että toimiiko painike teillä Motion-moodissa ja lukitsee valotuksen ja fokuksen videota kuvattaessa? Käsikirjan mukaan toiminnon pitäisi olla mukana myös Motion -moodissa, mutta eipä ainakaan minulla toimi.

  Aki Hartikainen

 5. Vaihdoin oman LX3:seni Olympuksen E-P1:seen, joten en voi tuota testata. Enkä muistakkaan tuota kokeilleeni… LX3:sessa tarkennushan ei muistaakseni muutu ollenkaan esitarkennuksen jälkeen kun videota alkaa kuvaamaan.

  -Janne

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Spam control / Spämmi esto * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.