Sigma 50mm f1.4 sampleja…

Blogissa on ollut hiljaiseloa, mutta talo nousee kivaa tahtia ja tontilla tapahtuu. Jonkun kuvankin olen kerennyt ottaamaan jossain välissä, ehkä niitä tulee näytillekin jossain välissä. Teerigalleria on vieläkin tekemättä… nolooo…

Mutta asiaan! Tässä aamutuimaan nettiä selatessa ja aamupalaa syödessä ennen tontille lähtöä silmiin osui Nikoncafessa linkki Sigman uuden 50/1.4 EX HSM linssin sample kuviin.

Tässäpä tämä linkki muillekin… ei tuo ny ihan sudelta näytä näiden kuvien perusteella… -> Linkki

-Janne

3 thoughts on “Sigma 50mm f1.4 sampleja…

  1. Ei tuo paha ole, mutta kroppikennolla tuo 50 millinen on jotenkin menettänyt hohtonsa 🙁 Tuskin tulen edes harkitsemaan tuon hankkimista, pistin nimittäin Nikkorin 50/1.4D:nkin pois pari kk sitten.

  2. Olen täysin samaa mieltä. DX-formaatissa 50mm f1.4 on turhan kapea yleisobjektiiviksi. No, ehkäpä seuraavana vuonna on edessä siirtyminen FX-formaattiin. Runkojen hinnat laskevat sellaista tahtia, että seuraavaan kevääseen mennessä D3:n hinnasta on varmasti lähtenyt tuhatlappunen pois.

  3. Joo en itsekkään cropilla oikein 50 millisestä innostunut… mutta nyt voisi olla ihan vekkuli koittaa. Suomestakin saa nyt jo d3:sta neljäntonnin pintaan…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Spam control / Spämmi esto * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.