Uusia huhuja Nikon rintamalta!

Huhu mylly pyörii! Uusimmat uutiset huhu rintamalta ovat viisi uutta Nikon tuotetta, joista kaksi ovat digitaalijärjestelmäkameroita. Nikon Suomella on kuulemma lehdistötilaisuus 1.7. Vahvimpana kandidaattina pitäisin D700-mallia, josta on nyt jotain esitekuvia ollut foorumeilla. D700 pitäisi sisältää d3 kenno, pienemmässä rungossa… onko se sitten d80 vai d300 tyylinen runko… mene ja tiedä. Toisen järjestelmäkameran paikan voisi täyttää d80 jatkaja, jota on odotettu jo tosi pitkään… toisaalta D200:sen valmistusta ei ole taidettu vielä lopettaa? Tai sitten sieltä tulleepi se megapikselihirmu d3 rungolla… d3x:ksi parjattu… en usko moiseen nimeen… ehkä d1 tms…

Siinäpä olisi ne kaksi runkoa… eli kolme tuotetta jääpi jäljelle! Kaksi niistä on todennäköisesti jo aiemmin ilmoitetut 45 ja 85 milliset PC-E Nikkorit… Viides ja viimeinen tuote on sitten täysi arvoitus… Toivottavasti se ei ole mikään taskupokkari vaan joku mielenkiintoinen objektiivi =)

Kattellaan kattellaan… Hieman kyllä ihmetyttää näin aikainen ajankohta… Mutta jospa sit elokuun lopussa tulee vielä lisää kamaa…

-Janne

4 thoughts on “Uusia huhuja Nikon rintamalta!

  1. Aika loogiselta tuntuisi, että Nikon toisi Canon 5D:n luokkaan jonkinlaisen kilpailijan. Toisaalta, jos ajatellaan puhtaasti Nikonin kannalta, niin tuollainen prosumer-luokan FX-runko on selkeä puute mallistossa. DX-runkojen mallisto on loistava ja kunnossa.

  2. Juu, selvä puute!
    Eiköhän ne sen julkaise! Mielenkiintoistä nähdä onko mitään kehitystä tapahtunut… eli onko kuvanlaatu jopa parempi kun d3:sessa!

  3. Täytyy itsekin seurata mitä on Nikonilta tulossa. Tähtitaivaan kuvauksessa kuvanlaatu (lähinnä kohinan osalta) merkitsee, ainakin jos se on samaa luokkaa mitä D3:ssa. Omat kakkulat on valtaosin filmiajalta, täysikennoa varten mitoitettu.

    Nyt kun silmälasitkin tuli käyttöön, hieman on opettelua katsella D200 etsintä klasien takaa, ei niitä mukavimpia kokemuksia… Olisi laajempi etsinkuva passeli… Ja kunnolla ulkoneva etsin myös (taitaa D3:ssa olla sellainen?)

  4. Jossain joskus parjattiin D3:sen taivaskuvaus ominaisuuksia… suhinanpoisto kuulemma poistaisi tähtiä tai jotain… aika riittävästi niitä on kuitenkin omiin kuviin riittänyt. Toivottavasti ne sen d700 ulos pukkaa…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Spam control / Spämmi esto * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.