Uusien vermeiden hankintaa…

Eli matka ”pimeälle puolelle” on aloitettu. Tänään soittelin Turun Rajalaan ja tupakorttitarjouksella tilasin Sigman 150/2.8 EX DG APO IF macron Nikon mountilla. Samaan pakettiin tarttui vielä Nikonin AF-S 300/2.8 IF-ED VR Nikkor. Väliaikais rungoksi tarttui käytetty Nikonin D70 parilla akulla… onhan sitä jollain uutukaisia päästävä testailemaan kun D3 tulee vasta sitten joskus marraskuussa.

Ei voi kyllä kun kehua Turun Rajala Cameraa… kaupat oli oikein ilo suorittaa. Hinnat oli vielä niin kohdallaan kun olla ja voi, eikä tullut mieleenkään että olisi vermeitä tarvinnut Suomen rajojen ulkopuolelta tilata… Kun laajakulman ja muiden hilppeiden hankinta tulee ajankohtaiseksi niin tiedän tasan tarkkaan kenelle soitan ja pyydän tarjousta!

-Janne

6 thoughts on “Uusien vermeiden hankintaa…

  1. Nikkor 300mm f2.8 VR lienee parasta mitä voi toivoa … olen hieman kateellinen, sillä meikäläisellä kestää ainakin kevääseen ennenkuin minulla on moiseen varaa.

  2. Minulla on itsekin sellainen kutina, että tuon hintaiset putket kannattaa kilpailuttaa. Tosin käytetty kannattanee myydä itse, sillä vaihtohinnat ovat varsin alhaiset. Pitänee keväällä pyytää tarjous putkesta.

  3. Olisit Janne vielä kertonut hinnatkin millä Suomesta sait ettei jää muiden arvailuun se että olivatko hinnat tosissaan ”kilpailukykyiset” Rajalalla.. Suomen putiikeista kun Rajala näyttäisi olevan aina se kallein, ja verkkokauppa yleensä edullisin, ainakin Canon vermeissä – Nikonien hintoja ei ole sattuneesta syystä tullut hirveästi seurattua 😉

  4. Oli oikeasti kilpailukykyinen hinta. 20 euroa halvemmaksi olisi tullut tilata jenkkilästä harmaatuonti versio af-s 300/2.8 VR putkesta jos olisi saanut ilman tullia maahan. Hintaa en periaatteesta laita yleiseen jakoon. Rajalan nettikaupassa ko. putki on tarjouksessa 4180 euroa, ja vielä sitä halvemmalla sain…

  5. Toi on yksi niistä omituisista harhaluuloista että Rajala on muka kallis. Se hinta mikä niiden nettisivulla lukee präntättynä ei useinkaan tarkoita sitä lopullista hintaa. Jos kamaa vaihtaa kerralla enemmän niin itse olen aina saanut Rajalalta sen parhaan tarjouksen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Spam control / Spämmi esto * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.