Uusimmat huhut liittyen Nikoniin…

Saas nähdä mitkä toteutuu, millon toteutuu vai toteutuuko ollenkaan.

Kohtuu luotettavalta taholta tupsahti esiin…

 • Nikonilta ei palkkikameraa
 • Ei digiperää nykyisiin palkkikameroihin
 • Nikonilta tulee uusi järjestelmä, uudet objektiivit, uudet etsimet

Tuo ”uudet etsimet” on kohtuu mielenkiintoinen toteamus… Tuosta olisi ymmärrettävissä että kyseisen uuden järjestelmän kameroissa olisi mahdollisesti vaihdettavat etsimet. Kovin monessa kameratyypissä ei taida olla vaihdettavia etsimiä ,)

Toinen huhu koskeekin toista valmistajaa… Megavisionia. Henkkoht en ole moisesta kuullutkaan, mutta kuulemma nyt jo avoin salaisuus että Megavision esittelee Photokinassa uudet 11 ja 16 megapikseliset FF kamerat, joissa on EVF ja Nikon mountti. Ja että kyseiset kamerat olisivat saatavana mustavalko- sekä väriversioina.

Tällästä tällä kertaa…

-Janne

2 thoughts on “Uusimmat huhut liittyen Nikoniin…

 1. mustavalko? Wtf? 🙂
  Tuo uusi järjestelmä- juttu on tosi mielenkiintoinen. Kyllä nyt on hiljaisen kesän jälkeen ollu jos jonkunmoista huhua liikkeellä.

 2. Täällä oli juttua tuosta mustavalko vehkeestä -> http://forums.dpreview.com/forums/readflat.asp?forum=1018&thread=29275397

  Huhut kyllä lentää… Canonin 5D2:sestakin on ollut jos jonkinlaista. Mielenkiintoista nähdä millainen siitä tulee… RED-videokamera porukka oli tuumannut näin…

  ”As Nikon and Canon release their 720P and 1080P, respectively, DSLRs with video capture… RED has a more advanced view of the future,” Jannard writes. ”We look forward to rapidly pushing the ’big guys’ along in feature sets and capabilities.”

  Tietääköhän toi jotain noista Canonin ja Nikonin videojutuista… ehkä Canonilta on tulossa tuollainen 1080P tallentava kamera.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Spam control / Spämmi esto * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.