Lisää TV-ohjelmia ja jokunen havainto blogin statistiikasta!

Eilinen avara luonto Antti Leinosesta ja ahmoista hakee kyllä vertaistaan tänä vuonna esitetyistä luontodokkareista! Se oli suoraansanottuna pirun HYVÄ! Blogin statistiikkasta huomaa selvästi että ihmiset kiinnostuivat ohjelman myötä Antista ja ryhtyivät etsimään tietoa että mikäs mies se tämä Antti oikein on! Statistiikasta löytyi monta blogiini tullutta hakua joissa oli hakusanana ollut Antti Leinonen ja luontokuvat, luontokuvaaja, luontokuvaus tai muuta sellaista.

Mutta näitä luontodokumentteja tulee myös ensi vuonna! Tässä pientä otantaa jotka ainakin itse meinaan katsoa!

  • 01.01.2008 – Lintumies ja pöllömetsä (TV1, klo 10.30). Luontodokumentti uhanalaisista pöllöistä sekä heitä hoitavasta lintumiehestä, joka painottaa ihmisen ja luonnon läheistä riippuvuussuhdetta. Ohjaus Pekka Mandart.
  • 01.01.2008 – Pohjolan sudet (TV1, klo 12.30). Luontoelokuva susilauman elinkamppailusta Suomen maaperällä. Ohjaus Kari Kemppainen ja Pekka Mandart.
  • 01.01.2008 – Kuukkeli, metsän emäntä (TV1, klo 16.35). Kuukkeli on erämaan lintu johon liittyy monia tarinoita ja uskomuksia. Sen ja luonnossa vaeltavan ihmisen välillä vallitsee erikoinen luottamus ja ystävyys. Ohjaus Jenny Nyroos.
  • 02.01.2008 – Korentolampi (TV1, klo 10.30). Luontodokumentissa seurataan pienen lammen kiehtovaa elämää niin veden pinnalla kuin pinnan allakin. Ohjaus Kari Hautanen.

Että tällästä… Joutuu varmaan nauhottelee talteen.

-Janne

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Spam control / Spämmi esto * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.