Meinasi matka katketa…

Kävin eilen ajelemassa ja tutkimassa uusia paikkoja… jotain ihan mielenkiintoisia paikkojakin löytyi. Ja vaikka kuljin aika paljon hirvien kanssa samoja reittejä, niin hirvikärpäsiä oli yllättävän vähän, vaikka jotkut manaa että niitä on nyt ihan hirveästi. En listinyt varmaan kun jonkun kymmenkunta…

Mutta itse asiaan! Ajelin golffilla kohtuu pientä metsäautotietä, ykkösellä kytkimellä lipsutellen varovarovasti, koska Golffissa on öljypohja ottamassa ensimmäisenä iskuja vastaan. Siinä sitä edettiin ja yhtäkkiä paukahti etupäässä… mitään ihmeellistä en tiessä huomannut etukäteen, mutta joku keulaan kolahti. Sydän hyppäsi kurkkuun ja pelko öljypohjan rikkoontumisesta tuli heti mieleen… Öljynpaineen merkkivalo ei syttynyt, mutta sammutin nopeasti auton. Ja ei muutakun ihmettelemään auton alle… ja öljypohjassa nyrkin kokoinen luttu… huh helpotusta, ei reikää! Tutkailin tietä jonkun aikaa enkä löytänyt mihin öljypohja osui… johonkinhan se kuitenkin osui, se on selvä. Matka kuitenkin jatkui, se on tärkeintä!

Mutta ei oo kyllä golffi vakiona kovin maastokelpoinen, oma autoni on vielä aika korkea isommista vanteista jne johtuen… madallussarjaa ei kehtaa ees moiseen suunnitella! Täytyy melkein alkaa etsiä kunnon pohjapanssaria Golffiin… tai kai sellaisen voisi itsekkin pajottaa… joku 5-6mm teräs voisi olla passelia.

Onkohan se ruvettava sierralla pärryyttämään noita metsäautoteitä ennenkun golffiin saa suojauksen kuntoon. Sierrassa etupalkki menee öljypohjan edestä ja ottaa mahdolliset osumat vastaan… Meiden riesassa se onkin sen näköinen että se on joskus johonkin ottanut… Katsastusmieskin sanoi viime katsastuksessa että tainnu joku osua siihen vähän kovempaa… Siihen nimittäin tuli kunnon luttu kun suht tuttua metsäautotietä tulin hieman vauhdikkaammin. Hyvä alamäki ja sen jälkeen siirrytään tasaiselle, etujouset joustaa, maavara pienenee, TUMPS! Ihan hirveä jyväys… Auto vauhdista johtuen tuli normaalia matalammalla ja etupalkki osui keskellä tietä olevaan kiveen joka ilmeisesti tien alla on kohtuu iso. Luttuhan siihen etupalkkiin tuli… Golffista ois varmaan irronnu koko moottori.

Mutta kuten Antti jo tuumasikin, olisikohan aika ostaa se maasturi? =D

-Janne

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Spam control / Spämmi esto * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.