Photoshop CS4-päivitys ilmaiseksi nyt CS3:sen ostaville!

Tuttavani mietti liikkeitään Adoben Photoshop kuvankäsittelysoftan suhteen… Osti CS3-päivityksen koska sillä voi vielä vanhan Photoshop 7:n päivittää uudemmaksi. Netin syövereistä löytyikin rapakon takaa vinkki että Adobe on antanut myöhäisille CS3-päivityksen ostajille CS4-päivityksen ilmaiseksi!

Tuttavani otti puhelimen kouraan ja päräytti Adoben tytöille puhelintukeen, jossa muuten puhuttiin suomea vaikka puhelu ulkomaille menikin. Ja sai asialle vahvistuksen! Eli ilmeisesti CS4 julkaisun jälkeen kun ostaa CS3-päivityksen, saa ilmaiseksi CS4-päivityksen… Muistaakseni kyseessä oli ihan joku tietty päivämäärä jonka jälkeen vanha versio piti ostaa. Eikä kyseessä ole mikään uusi juttu, vaan on ollut kuulemma jo käytössä myös edellisissä versioissa.

Itse en ole koskaan asiasta kuullut, jonka takia päätin asiasta blogiini kirjoittaa… Jos joku blogin lukija vaikka jonkun euron säästäisi! Onhan tuo varmaan hieman halvempi tapa päivittää uudempaan Photoshop CS4-versioon. Uusien päivitysten hinnoissa taitaa aina olla hieman uutuus-lisää alussa. Mikäli vaan onnistuu löytämään jostain kaupasta vielä CS3-version.

-Janne

7 thoughts on “Photoshop CS4-päivitys ilmaiseksi nyt CS3:sen ostaville!

 1. Tässä esimerkki onnistuneesta päivityksestä. Hyllyyn oli jäänyt Photoshop 7 fi. Päivitin sen marraskuun alussa Moonsoft Oy:n kautta versioon CS3 fi. Tein Adobelle ilmaispäivityspyynnön versioon CS4, johon laitoin mukaan laskun/kuitin ja lähetin sen sähköpostitse Adobe Finlandille. Asian käsittely vei kolme viikkoa. Sain sähköpostitse tiedon, että Adobe oli käsitellyt pyyntöni ja se oli hyväksytty.

  Perjantaina 5.12. kuriiripalvelu toi CS4:n kotiovelle asti!
  Tiedoksi, että Photoshopin voi päivittää enintään kolme versiota aikaisemmasta versiota eli seiska versio on viimeinen, jonka voi päivittää CS3:een.

  Moonsoftilta sain tiedon, että ilmaispäivitys-oikeus alkoi 23.syyskuuta 2008 ja ilmaispäivityspyynnöt on toimitettava Adobelle viimeistään 7. maaliskuuta 2009.

 2. Mikään ohjelmahan ei itsestään kuvia muokkaa, eikä niille ole merkitystä mitä kuvia sillä ohjelmalla muokataan ,)

  Kuvankäsittely ohjelmista yleisimpiä ovat varmaankin Adoben tuotteet photoshop ja photoshop elements, joista jälkimmäinen on aikapaljon halvempi. Ilmaisiakin kuvankäsittely ohjelmia toki löytyy… kuten gimp jne…

  -Janne

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Spam control / Spämmi esto * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.