Pomppu koskikarakuva niittää mainetta, tällä kertaa wild-wondersissa.

Tänään emailissa odotti iloinen yllätys! Ilmoitus siitä, että Jump! (Pomppu) koskikarakuvani oli voittanut äänestyksen kansainvälisessä Wild-wonders.comin marraskuun kuvakilpailussa, 18+ vuotiaiden sarjassa. Olin jo aika varma ettei kolahtanut Pompun kohdalle, kun kului sen verran pitkä aika… ja äänestyksessä oli joitain todella upeita kuvia! Joten aika nurkan takaa pääsi iskemään.

Kolmas kerta todensanoo, tai ainakin niin sanotaan… eli olisikohan aika päästää kyseinen kuva jo eläkkeelle. Tässähän saa vielä otsaansa ”yhden kuvan ihme” leiman… Aiemmat Pompun meriitit löytyvät Vuoden luontokuva kilpailusta ja kansainvälisestä IFWP kilpailusta. Tietysti mieli tekisi kokeilla kuinka pitkälle siivet kantavat… ehkä vielä voisi kokeilla siipiään IWP ja BBC:n kisassa. Nooh… katsoo nytten. Tietysti jotkut kilpailut eivät hyväksy jo palkittuja kuvia… saati liian vanhoja kuvia.

Kuitenkin osoite pyydettiin toimittamaan, jotta palkinto voidaan toimittaa. Osoitteen lähetin, mutta en oikeastaan tiedä edes mitä postilaatikkoon pitäisi kolahtaa. Wild-wondersin sivuilla oli tosin kuva Nikonin D60 kitistä jne… mutta saas nähdä mitä sieltä tulleepi.

Kerkesin jo aiemmin kirjoitella että vuosi alkaa ihan kivasti… ja sama tuntuu jatkuvan edelleen. Jos vuoden ”kivasti” on vakio, niin silloin loppuvuosi voi olla tosi ei-kiva. Mutta senhän näemme ja sitä voimme punnita sitten tämän vuoden summasummarum yhteenvedossa.

Kuvaa voipi ihastella täällä ->
Wild-Wonders – Photo competition – November 2008

-Janne

9 thoughts on “Pomppu koskikarakuva niittää mainetta, tällä kertaa wild-wondersissa.

 1. Onnea, Janne! Ihan ansiosta se kuva pärjää! 🙂 Näin jälkikäteen ei varmaan paljoa harmita, että kastuit pahasti kyseisellä kuvausreissulla.

 2. Joo ei kyllä harmita! Ja eihän sitä kauaa ollut märkä kun jäätyi samantien =D Tokaisinhan myös silloin sen ensimmäisen ”pomppukuvan” jälkeen, että nyt vois lähteä kotia, koska tätä parempaa kuvaa ei tältä reissulta enää tule. Mutta silloin se nähtiin, että aina kannattaa kuitenkin yrittää!

  -Janne

 3. Great job Janne !

  I really love this picture and I was very happy for you when I discovered your picture on the Wild Wonders website !

  Cheers
  Seb

 4. Nice to hear from you Seb!

  I was also happy when I saw my picture on the monthly voting. Of course I had hoped that image will get to the voting… but it was still a surprise… and the first prize was even bigger suprise! There were so many good pictures in that voting!

  New news about your Finland trip? If we get really cold weathers before you come… there might be good opportunities to photograph dippers… I can show that place where that picture has been taken ,) It is really sweet… The sun sets in the end of the stream… possibility to get really sweet lights!

  -Janne

 5. Nonnih, ei mennyt sekään ääni sitten hukkaan ;D Onnea vaan! Hieno kuva se on yhä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Spam control / Spämmi esto * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.