Uusi kamera matkaan kohti suomea…

Tuli ilmoitus että paketti lähtee kohti Suomea… hengähdin jo helpotuksesta että sehän tulee jouluksi. Mutta kuljetusta hoitaa joku Parcel Force, joka ei sanonut mitään… Eli google laulamaan ja nyt näyttää siltä ettei hyvältä näytä. Porukka tilaillut jotain polkupyörän jne osia tuon kautta… ja toimitukset ihan mitä sattuu… hirveitä parin viikon toimitusaikoja!

Tais jäädä paketti jouluksi saamatta… Täytyy vielä tiedustella UPS:n mahdollisuutta… sillon paketti ois kourassa todennäköisesti maanantaina.

-Janne

11 thoughts on “Uusi kamera matkaan kohti suomea…

 1. D700 + akkukahva + 14-24/2.8 enklannista… Ei ole kokemuksia tuolta ennen tilaamisesti niin en tiedä saarivaltion käytäntöjä. Mutta oishan se saanut jollain muulla kyllä tulla. Maksaakin mokoma kuljetus vielä 110 puntaa!

 2. Oliko Englannista tosiaan halvempaa kuin jenkkilästä? B&H:sta on omakohtaista kokemusta, samoin DHL:n kuriirista, joka toi Nikon-paketin kolmessa päivässä kotiovelle. Tullattuna ja verotettuna. Taitaa olla tilanne kyllä hieman muuttunut helmikuun jälkeen.

 3. Dollarin ja euron kurssi on tasoittunut niin paljon että ei kannata jenkkilästä paljoa enää tilailla… Suomesta saa melkein jo parempaan hintaan. Riippuu tietty mitä on ostamassa…

 4. Jopa on korkeat rahtikulut! Itse kun viimeksi Englannista tilasin (Kersolta), rahtikuluja DHL:llä vakuutettuna lähetyksenä tuli 39 puntaa 8 kilon paketille, ja paketti oli perillä kotiovella lähetystä seuraavan päivänä. Toivottavasti saat paketin vielä tämän vuoden puolella 😉

 5. Jeps…

  Tuo on tosiaan heidän sopimustoimittaja eikä UPS tule kysymykseen. Toimitusaikaa eivät osanneet sanoa, mutta kuulemma jouluksi pitäisi keretä. Toimitus on joku EURO 48 josta parcelforcen sivu sanoo näin…

  ”Guaranteed* delivery in 2 working days to major European cities and elsewhere in Europe between 3 or 4 working days”

  http://www.parcelforce.com/portal/pw/content1?catId=4800007&mediaId=load105024

  Hintaan varmaan vaikuttaa myös se, että lähetys on täysin vakuutettu…

  -Janne

 6. Laittelimpa tänään GLS Suomen asiakaspalveluun emailia koskien kameran toimitusajankohtaa. Asiakaspalvelija arvioi että paketti tulisi lauantaina vastaisena yönä Suomeen… Eli saas nähdä… Tänne meille toimituksen hoitaa itella ja asiakaspalvelija kääntikin parcelforcen seurantanumeron itellan seurantanumeroksi. Ompahan nyt sekin, niin saa ainakin päivää aiemmin kameran postista haettua.

  -Janne

 7. Asiakaspalvelija oli oikeassa… perjantai-iltana kamera rantautui Suomeen. Maanantaina ilmestyi Turussa lajitelluksi itellan seurantanumerolla. Maanantai-iltana tuli Jyväskylään ja tänään tiistaina postikusti oli yrittänyt käydä kameraa tuomassa oven takana. Toimitus Suomessa oli siis keltainen kuljetus 14… Äsken kävin kameran hakemassa postista seurantanumerolla. Eli tällä kohtaa ei kyllä Parcelforcen mukamas pitkät kuljetusajat pitäneet paikkaansa… 6 päivää toimitusaika kun viikonloppu lasketaan mukaan. Ei paha!

  -Janne

 8. Ite tilasin ebaysta kameran ja toimittajana toimii tuo parcelforce.. Paketti ollut lähes kaksi viikkoa matkalla nyt ja eikä tosiaan ainakaan vielä ole näkynyt.. Sain seurantakoodin mikä ei kuitenkaan näyttänyt toimivan, tosin jos en ihan väärin käsittänyt niin nämä parcelforce/royalmailin koodit lakkaa toimimasta siinä vaiheessa kun paketti lähtee maasta..
  Noh, odotellaan 😀

 9. Kannattaa soitella tai emailata GLS-suomen asiakaspalveluun niin saat siellä käännätettyä sen seurantanumeron itellan numeroksi (huom, se ei sitten toimi postin sivuilla). Pystyt hieman seuraamaan pakettia.

  http://www.gls-finland.com/

  Toivottavasti saat pakettisi pikaisesti!

  -Janne

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Spam control / Spämmi esto * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.