Metso – Tetrao urogallus – Western Capercaillie – Uusia kuvia lisätty galleriaan!

ukkometsoKuvaa klikkaamalla isompi versio metso galleriasta! Click picture to watch bigger version of the photo from the western capercaillie gallery!

Metsokuvia tämän kevään soitimelta vihdoinkin lisätty galleriaan! Kotisivuni ovat tässä kiireessä olleet aikalailla retuperällä, mutta nyt on tarkoitus aktivoitua! Yhteensä 13 uutta metsokuvaa siis lisätty metso galleriaan! Yksi näistä on vanhempi kuva, vuodelta 2010, ja se on tuo valkoisella taustalla oleva muotokuva metson päästä. Tykästyin siihen ja päätin sen lisätä tässä samalla. Pääosin uudet kuvat ovat metso galleriani toisella sivulla, mutta yksi uusi meni myös ensimmäiselle sivulle.

Tämä kevät oli ehdottomasti paras metso kevääni ja sen huomasi myös kuvamäärässä. Odotan innolla jo ensi kevättä ja aamuja metsonsoitimella uuden Sigma 120-300/2.8 OS objektiivini kanssa! Eiköhän siitä hauskaa tule!

13 uutta metso kuvaa täällä -> Metso galleria

-Janne

– — — o — — –
And the english part. =)

Thirteen new capercaillie photos from the last spring added to the gallery! I have been quite in a hurry, but finally I had time to upload these to my homepage. There is twelve new capercaillie pictures, and one capercaillie head portrait with white background which is from the year 2010. Most of the new pictures are on the second page of my gallery, but there is one in the first page also.

Last spring was the best capercaillie spring for me ever! I am so keen of waiting the next spring! I think it will be fun to photograph capercaillies with my new Sigma 120-300/2.8 OS lens!

13 new capercaillie photos here -> Capercaillie gallery

-Janne

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Spam control / Spämmi esto * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.