Uusia maisemakuvia syksyltä lisätty galleriaan!

LievestuoreenjärviKuvaa klikkaamalla isompi versio maisema galleriasta! Click picture to watch bigger version of the photo from the landscape gallery!

Lisäilimpä neljä uutta syksyllä otettua maisemakuvaa galleriaani. Yllä oleva kuva on galleriaan lisätyistä ensimmäinen. Kuvassa aurinko on noussut jo taivaalle, ja sumu alkaa pikkuhiljaa väistyä syksyiseltä Lievestuoreenjärveltä. Toinen galleriaan lisätty kuva tarttui matkaan samana aamuna, kun olin kävelemässä polkua alas Hyyppäänvuorelta. Kolmaskin kuva on ”samaa settiä”, ja suht läheltä ensimmäisen kuvan ottopaikkaa. Neljäs kuva, joka myös tässä blogikirjoituksen alla näkyy, on otettu sentään aivan eri reissulta! Lievestuoreenjärveltä tosin sekin, mutta hieman vielä sumuisempana aamuna.

Kolme ensimäistä kuvaa on ns. HDR-kuvia (useasta valotuksesta kasattuja laajan dynamiikan omaavia kuvia), ja neljäs aivan perinteinen kuva yhdellä valotuksella. Kaikissa kuvissa välineinä toimi Nikon D700 + AF-S 14-24/2.8 + Gitzo GT3540LS.

Loput kaksi kuvaa löytyy täältä -> Maisema galleria

-Janne

– — — o — — –

I added four new landscape pictures to my gallery. All images are from this autumn, and are taken with Nikon D700 + AF-S 14-24/2.8 + Gitzo GT3540LS combination. The shore image above, is the first new picture in the gallery. First three new images in the gallery are HDR (High dynamic range) -images, and the fourth is ”normal” single exposure image.

You can found the new pictures here -> Landscape gallery

-Janne

Sumua LievestuoreenjärvelläKuvaa klikkaamalla isompi versio maisema galleriasta! Click picture to watch bigger version of the photo from the landscape gallery!

4 thoughts on “Uusia maisemakuvia syksyltä lisätty galleriaan!

 1. Hyvin väännetyt HDR:t, en olisi huomannut jos en olisi lukenut tekstiä. Sumuinen rantamaisema on kyllä aina hieno kohde, mielestäni onnistuit varsin mukavasti.

 2. Katos, oothan sä elossa! =D

  Meinasin tuossa yhtänä päivänä jo tuupata emailia sinne suunnalle, että missä se mies viipottaa kun ei oo ensimmäistäkään elonmerkkiä näkynyt!

  Ja kiitokset!

  Olen monasti murehtinut että kun ei oikein fiksuja kallioita tai rantoja löydy olevinaan lähistöltä. Mutta sitten hiffasin, että pöh… tiedänhän minä jokusen! Jotenkin paikat olivat liian esillä, eli liian hyvässä piilossa. =)

  -Janne

 3. Kapitalistit koettavat tappaa työllä, ei tässä sen ihmeempää 😀 Paljolti aika mennyt nykyään perhokalastuksen ja siihen liittyvien oheistoimintojen parissa – mitä nyt ylipäätään on harrastamaan ehtinyt. Norjan kuvatkin ehdin uppia jo pari viikkoa sitten 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Spam control / Spämmi esto * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.