Menestystä Nordic Nature Photo Contest 2011 kilpailussa.

Immenkorento naarasKuvaa klikkaamalla isompi versio immenkorento galleriasta! Click picture to watch bigger version of the photo from the Banded Demoiselle gallery!

Jokunen aika sitten sain emailiini mainospostin pohjoismaisesta luontokuvakilpailusta (Nordic Nature Photo Contest), ja kun ei sillä hetkellä muutakaan tekemistä ollut, niin tulihan tuohonkin osallistuttua. Enkä suinkaan ollut ainoa osanottaja, sillä kilpailuun oli kaikenkaikkiaan lähetetty 4500 kuvaa! Kilpailun tuomareina toimivat Arne Nævra, Terje Hellesø, Jari Peltomäki ja Baard Næss, joten jos osanottajia oli Suomesta, niin sinivalkoista väriä oli myös tuomaristossa.

Tuomaroinnin aikana itseltäni pyydettiin kaksi kuvaa näytille. Ensimmäinen kuvapyynti koski lintusarjaan lähettämääni metsokuvaa, ja toinen kuvapyynti tuota ylläolevaa kuvaa immenkorento naaraasta. Lopulta tuli myös sitten email, että lähikuvaus kategoriassa on jotain voitettu. Emailissa ei tosin mainittu että mitä on voitettu, vaan kyseltiin suoriltaan tulenko palkintoseremoniaan Norjaan. Tein johtopäätöksen, että kun kuvasta ei tarkemmin mitään kyselty, niin kuvani tuskin yltti sarjavoittoon saakka. Ja nyt kun tulokset julkistettiin, niin arvioni osui oikeaan, eli kunniamainintahan sieltä tulla tupsahti.

Itseni lisäksi kilpailussa pärjäsi myös kaksi muuta suomalaista. Tea Karvinen sai kunniamaininnan jääkarhun perhepotretillaan nisäkässarjassa, ja kunniamaininnan sai myös Antti Partanen seittikuvallaan abstract-sarjassa. Onnea heille menestymisestä kyseisessä kilpailussa!

Tulokset ja palkitut kuvat voit katsoa täältä -> http://www.nnpc.no/

-Janne

3 thoughts on “Menestystä Nordic Nature Photo Contest 2011 kilpailussa.

  1. Kiitokset!

    Koitetaan koitetaan… Henkka en muistanut sulle vieläkään sitä viestiä lähettää. Mut laitan tulemaan samantien!

    -Janne

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Spam control / Spämmi esto * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.