Edullisia Sensor Swabeja digijärkkärin kennonpuhdistukseen!

Onnistuin puhaltamaan pölyyntyneen rakettipumppuni avulla digijärkkärini kennon tupaten täyteen pölyä, joten kennonpuhdistus tuli noiden parin sadan pölypisteen myötä suhteellisen ajankohtaiseksi. Pölyt eivät lähteneet Nikon D3s:n kennonpuhdistuksella saati puhdistetun rakettipumpun puhalluksella enää mihinkään, vaan istuivat kennolla kun olisivat olleet siellä aina liitukaudesta lähtien!

Koska muut keinot eivät tepsineet, jäi vaihtoehdoksi lähettää kamera puhdistukseen tai ostaa järeämpää kennonpuhdistus välineistöä ja puhdistaa kenno itse. Sillä hinnalla mitä puhdistuksesta yleensä joutuu maksamaan saa jo aika monen kennonpuhdistus kerran tarpeet itselleen ostettua, joten suhteellisen köyhänä valinta oli selvä. Kun hyllyssänikin sattui jo olemaan aiemmin hankittua Eclipse E2 kennonpuhdistus tököttiä, niin ei muuta kuin selaamaan internettiä ja etsimään FF-kameralle sopivia Sensor swab type 3 puhdistuslastoja.

Sensor swab type 3 puhdistuslastat tuntuivat olevan Suomessa hieman hakusessaa, ja toki myös hieman hinnoissaan Euroopasta tilattuna. Ebaytä selatessa eteeni tupsahti hakutulos USA:sta, joka ei tullien jne takia oikeastaan ollut käynyt edes mielessäni. Mutta nyt hinnan nähtyäni alkoi pari papua kiertää toisiaan pääkopassani ja sain kuin sainkin aikaiseksi hinnan joka on niin alhainen että alvit sekä tulli jäävät automaattisesti pois… ja kun vielä postikulutkin olivat ilmaiset niin, ei muutakun testiin! Valkkasin kahdentoista swabin paketin, koska en halunnut olla jatkuvasti tilailemassa noita, vaan riittäisivätpähän hitusen pidemmälle saakka.

Taisi siinä viikko pari vierähtää, mutta lopulta postilaatikkoomme oli ilmestynyt paketti ison veden takaa. Sisältä 12 pack tyypin 3 Sensor swabeja, joten voin suositella tätä kauppaa muillekin, eli tässäpä linkki kauppaan -> Ebay: Extreme-photo store

Tuote oli siis tämä -> PHOTOSOL Sensor Swab Type 3: 12/pack

Toki noita kauppaa siellä useampikin kauppa, joissain hinta näytti olevan sentilleen sama… erona oli vaan että toiseen oli ynnätty postikulut jo valmiiksi hintaan ja toisessa ne oli eroteltu. Suhteellisen edukkaasti nuo kuitenkin tuli, sillä 45,80$ on noin 35€. Noinko noita muualta tuohon hintaan saa? Eli vinkin paikka!

ps. Neljä lastaa jouduin kennooni uhraamaan, mutta puhtaaksi lähti!

-Janne

3 thoughts on “Edullisia Sensor Swabeja digijärkkärin kennonpuhdistukseen!

  1. Sensor Swab-tuotteita ja niihin kuuluvia nesteitä näkyy olevan digitarvike.fi verkkokaupassa myynnissä. Löytyy myös edullisempia kloonituotteita.

  2. Moi. Näitä kannattaa kyllä käyttää myös hyvinkin varoen. Olen onnistunut saamaan pysyvän jäljen yhteen vanhaan canoniin swabilla..

  3. Juu olet aivan oikeassa! Tietty varovaisuutta kannattaa swabien kanssa käyttää! Itsellänikin on hieman vastaavia kokemuksia, mutta onneksi vakuutus oli olemassa!

    Tosin kyseessä oli sellainen lasta johon itse teipattiin nuo laput.

    -Janne

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Spam control / Spämmi esto * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.