Kuula kotiutui + yhteenvetoa.

Tänään tuli postilta ilmoitus että kuulapää oli saapunut Jyväskylän tulliin. Paketin loppumatka näkyi myös Suomen postin lähetystenseurannassa. Soittelin jo eilen tosin tulliin ja sain ohjeistusta että pakettia noutaessa pitää olla matkassa lähetyksestä tilausvahvistus tms mistä käy selville paketin lopullinen arvo. Tulostin RRS:n kotisivuilta asiakashallinnasta tilausvahvistuksen (tosin sama lappu löytyi paketin sisästä kun se tullissa avattiin). Ja eikun tulliin!

Tullissa paketti aukaistiin ja tarkistettiin mitä paketti oikeasti sisältää. Tullivirkailija oli hyvillään että olin kaivanut etukäteen taric-koodin tuotteelle eikä hänen sitä tarvinnut alkaa etsimään. RRS BH-55 pro:n lopulliseksi hinnaksi muodostui 439.4 euroa. RRS:n käyttämä United States Postal Service on hieman hitaampi verrattuna UPS:iin mutta näyttipä paketti tulevan perille silläkin ,)

Gitzon G1340 kolmijalan lopulliseksi hinnaksi tuli BHphotovideosta tilattuna 3.2% tullilla 420.24 euroa.

Wimbeleyn pikakiinnityslevyjen lopullinen hinta on vielä hieman auki… Saas nähdä tuleeko ”käytetystä” levystä vielä jonkunlainen alv-maksu jälkipostina. Tähän mennessä loppuhinta näyttää BHphotovideosta tilattuna 0% tullilla 174,01 euroa. Tilatut levyt olivat P-5, P-20 (käytetty) ja P-30.

Rahaa paloi, mutta jalustapaketti tuntuu oikein laadukkaalta. Käytettynä ostamani pikakiinnityslevy oli BHphotovideossa arvioitu kunnoltaan yhdeksäiseksi… minkäänlaisia käytönjälkiä en kuitenkaan levystä onnistunut löytämään… Noinkohan on edes koskaan ollut missään kiinni =) Jos vielä ensi viikonkin pitäisi tälläisiä harmaita kelejä että saisi muuton ja työkiireet pois alta niin sitten voisi jo joutaa kuvaamaankin. Kutkuttaa jo ajatus päästä testailemaan pidempiä valotuksia tähtitaivaalle.

Ehkä tulevaisuudessa voi sitten miettiä jalustapaketin täydentämistä Wimberleyn Sidekickillä, tai jopa full wimberleyllä. Kumpi parempi? kas siinä pulma… molemmissa hyvät puolensa. Onneksi päätöstä ei tarvitse tehdä nyt =)

-Janne

2 thoughts on “Kuula kotiutui + yhteenvetoa.

  1. Muista sitten kirjoittaa kokemuksia varsinkin kuulapäästä. Vesa Huttunen suositteli samaa kuulapäätä, mutta hinta vain hirvittää. Tuolla summalla sen on syytä olla parhaasta päästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Spam control / Spämmi esto * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.