Nikon luontokuvaajan näkökulmasta!

Tulipa taas raapaistua uusi artikkeli kasaan!

Artikkelin tarkoitus on pureutua siihen, mitä luontokuvaajan näkökulmasta Nikonilla on ja mitä ei… ja mitä mielestäni pitäisi uudistaa. Artikkelia on tarkoitus päivitellä sitä mukaan kun Nikon toivottavasti päivittää järjestelmäänsä. Artikkelissa tulen käymään läpi itseni mielestä tärkeitä asioita, eli artikkeli painottuu ainakin näin aluksi runkoihin sekä objektiiveihin…

Artikkeli löytyypi täältä -> Linkki

-Janne

3 thoughts on “Nikon luontokuvaajan näkökulmasta!

  1. 300mm f4 VR tuntuu olevan ikuisuusprojekti. Kyseistä objektiivia on odotettu vuositolkulla, mutta kerta toisensa jälkeen olemme joutuneet pettymään. Muutenkin toiveesi osuvat lähes samoihin omien toiveitteni kanssa. Myös 400mm f5.6 VR olisi erittäin hyödyllinen lisä valikoimaan. Tietenkin lähes saman saisi aikaan yhdistelmällä 300mm f4 VR + 1.4x, mutta en ole telejatkeiden ylimpiä ystäviä.

    Kunnon valovoimaiset primet olisivat poikaa. Valovoimaiset zoomit on hervottoman kokoisia jööttejä. Pieni ja kevyt prime jämäkän rungon nokalla on se ainoa oikea vaihtoehto, jos sellainen on vain saatavilla.

  2. Artikkeli oli sinänsä mielenkiintoinen, mutta jatkuva huutomerkin ja kolmen pisteen käyttö tekevät lukemisesta todella rasittavaa. Kirjoittajasta saa helposti epäammattimaisen kuvan.

    Sivusi ovat kyllä muutoin todella mainiot!

  3. Hyvää pohdintaa sanotaan joka merkillä omat etunsa ja hankaluutensa meille luontokuvaajille kuten vaikka Pentaxilla lyömättömänä juttuna etsimet (kuulemma parhaat makroilessa kivaa jos ei muutenkin) ja sitten runkovakaaja. ja ihan Pentax esimerkkinä koska se kuitenkin margilaampi kuin Nikon tai Canon luonto kuvaajilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Spam control / Spämmi esto * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.