RRS MH-01 – Hi-Capacity monopod head – maailman paras tilttipää??

Vihdoinkin! Really Right Stuff on kehittänyt tilttipään! Uutukainen on kuvan perusteella valmistettu tuttuun RRS-tyyliin, joten MH-01 ei pelkästään näytä kuvassa toimivalta kauniilta kapistukselta, vaan se toimii myös oikeassa elämässä! Alkoi heti syyhyttää nykyisen Manfrotton tilttipään korvaaminen tuolla uutuudella. Manfrottoa on alkanut ikä painaa, kumilevyn liimaus petti ja clämppi tilttipään nokassa alkoi pyöriä. Kyllähän sen saisi lukittua kunnolla kun poraisi tilttipäähän pienen reijän johon clämpin lukitusmutteri uppoaisi jne… Mutta tuo uutukainen näyttää vaan pirun houkuttelevalta =) Ongelman tietysti muodostaisi se, että tällä hetkellä tilttipäässäni olevassa Wimberleyn clämpissä ei ole koloja tuon RRS:n tilttipään päässä oleville nystyröille. Mutta ehkä ne voisi tehdä rälläkällä… täytyy hieman tutkailla Wimberleyn clämpin rakennetta.

Uutukainen, kaunis RRS MH-01 maksaapi ilman clämppiä 150$, B2-Pro II clämpillä 226$ ja B2 AS II pikakiinnitys clämpillä varustettuna 260$. Postikulut, ALV ja tulli tietty vielä päälle… Todennäköisesti ois ikuinen peli. Olen ollut omaan RRS BH-55 Pro kuulapäähäni todella tyytyväinen… joten se hieman houkuttaa ostamaan tätä uutukaista.

Linkki RRS:n sivuille -> MH-01 RRS® Hi-Capacity Monopod Head

-Janne

7 thoughts on “RRS MH-01 – Hi-Capacity monopod head – maailman paras tilttipää??

 1. Ei hitto, tällaista on odotettu! Näyttää kerrassaan upealta, mutta on kyllä sairaan hintainen… 🙁 Minulla on Kirkin kapistus, ja siinä on kaikki Kirk-osat hyviä, Manfrotton osien pissiessä kintuille kunnolla -Ei siis toimi 300/2.8 tai raskaampien kanssa pätkääkään. Tämä asettaa kyllä jonkinlaisen benchmarkin tilttipäille, olen siitä aivan varma!

 2. Kyllä toi RRS ennemmin mun päiväunissa pyörii =D
  Toi acra on vähän niinkun Manffin hitech-versio… Todennäköisesti kuitenkin vielä isompi jne…

  Toisinsanoen… ihan turha =)

 3. Jos ostaisi pelkän pään ilman clämppiä.

  150$ itse tilttipää
  35,75$ näyttäisi tulevan postikuluja pelkkään päähän. Kalleimpaan malliin, joka maksaa 260$ tulee postikuluja taas 41.36$.

  Eli yhteensä pelkkä pää postikuluineen 185,75$.

  Siihen alvi 22%, muistaakseni noin 3.5% tullia, ja päivän dollarin kurssi 1.587181 (0.630048). Eli hintaa tulisi noin 148 euroa…

  -Janne

 4. Kiitokset tiedosta.

  Hinta ei sinänsä ole mikään paha. Tuohon lisäksi vielä pikakiinnityslevy ja se olisi siinä, tosin himoitsemallani Lplatella hinta nousisi vaivaiset 140$…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Spam control / Spämmi esto * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.