Sigma 300/2.8 OS leaked / vuodettu!

Lyhestä virsi kaunis!

Betterphotography.in kuvasi videon Photokina 2012 messuilla Sigman julkaisutilaisuudesta. Videolla Sigman CEO Kazuto Yamaki esitteli uusia objektiivejä ja niiden ominaisuuksia. Useassa kohtaa videolla näkyy kuvarutuukaappauksia Sigman Optimization pro ohjelmasta, jolloin vasemmassa laidassa kuvaruutukaappauksia näkyy objektiivilistaus. Silmiini tuossa objektiivi listauksessa osui 300mm F2.8 EX DG OS HSM objektiivi! Sigman 300/2.8:stahan ei ole vielä julkaistu kuvanvakaajallista OS-versiota! Mutta selvästikin sellainen on tulossa!

Betterphotography.in filmed a Sigma Future Vision Press Conference video at the Photokina 2012. At the video you can see how Sigma’s CEO Kazuto Yamaki launches three new lenses with screenshots of Sigma optimization pro software. On those screenshots you can see a list of lenses on the left side. There is one quite interesting lens, and that is a 300mm F2.8 EX DG OS HSM that has not been released yet! There is only a non-OS version of that lens available now! But clearly the OS-version is coming!

Video – Betterphotography – Sigma press conference video

Tässä vielä kuvaruutukaappaukset kyseiseltä videolta!
Some screenshots!

-Janne

6 thoughts on “Sigma 300/2.8 OS leaked / vuodettu!

  1. Kyllä olet tosiaan tarkkasilmäinen kaveri Janne, Mielenkiintoista tietoa. Mulla on tämä 120-300 ossipoika, enkä lie parempaa lasia omistanut kuunaan. Olen omistanut nikkor mf 2,8 kolsatasen vuosia, samoin canonin fl 2,8 kolsatasen. Sigma pärjää näille em. erinomaisesti. Hintakin on Sigmassa kohdallaan, ainakin vielä.

  2. Itse olen myös ollut tuohon 120-300/2.8 OS:ään tyytyväinen, mutta nyt kovasti kyllä kuumottaa tuo uusi versio. Taino, katsoo nyt mihin sen hinta asettuu. Onhan tuo nykyinen tosi kilpailukykyinen hinnaltaan, joten varmasti hinnan noston mahdollisuuksia on… Toivottavasti hinta pysyy suht samoissa. =)

  3. Itselläni on canonin vehkeet ja 7D+70-300 L-versiona lähes aina nokalla. Hyvä yhdistelmä, mutta tykkään kuvata metsälintuja puskissa eli valosta tuppaa olemaan pulaa. 7D kohisee vähässä valossa ja 5.6:n valovoimakaan ei kovin paljon ole, joten toivottavasti vakaajattomia Sigman 300/2.8-kakkuloita saa kohta edullisesti.. Olen siinä käsityksessä, että em. putkelle ei jatke oikein sovi eli piirto pehmenee turhan paljon?

  4. Itselläni ei ole tuosta 300/2.8 DG:stä kokemuksia, mutta hitusen himmentämistä se kai kaipaa telejatkeiden kanssa. Sehän ei kuvanlaadullisesti tainnut koskaan olla 120-300/2.8 tsuumin veroinen, jonka kuvanvakaajatonkin versio on optisesti aika hyvä.

    -Janne

  5. 300mm f/2.8 kiinteäpolttovälisenä kiinnostaa todella paljon. Vielä kun saisivat rakennetta hiottua kevyemmäksi kuin 120-300 OS on niiin ostoon menisi saman tien.

  6. Tuo vanha Sigman 300/2.8 DG:hän oli jo kevyempi ja pienempi kokoisempi mitä sen ajan Canonin ja Nikonin vastaavat 300/2.8:t. Luulisi että tässä asiassa ei oteta ainakaan takapakkia!

    -Janne

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Spam control / Spämmi esto * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.