Sigma 50/1.4 EX DG HSM saatavuus!

Amazon on alkanut ottaa vastaan ennakkotilauksia sigman uutukaisesta normaali objektiivista… Hintana näyttäisi olevan hieman korkeahko 499 dollaria. Toivottavasti hinta antaisi viitteitä tulevasta ja muutkin ominaisuudet kuin suodinkierre (77mm) ja paino (520g) olisivat isoja… Edit: Silmiin pisti myös rivi : This item will be released on July 10, 2008. Eli heinäkuuta odotellen…

Linkki -> Amazon.com

Sigman uusi 120-400 kuvanvakaaja zuumi on osoittautumassa ensimmäisten netissä nähtyjen testikuvien perusteella suttu-zoomiksi… täydellä aukolla todella tuhnua… Paljon huonompi esimerkiksi kuin Sigman Bigmanakin tunnettun 50-500 EX:n kuvanlaatu. Toivottavasti uusi 150-500 OS lunastaisi odotuksia… pahaa kuitenkin pelkään, sekään ei ole EX-sarjan objektiivi. Onhan tietysti mahdollista että 120-400 nousee vielä suosta kun niitä alkaa enemmän saamaan ja testejä alkaa enemmän tulla… suapi nährä!

-Janne

2 thoughts on “Sigma 50/1.4 EX DG HSM saatavuus!

  1. Moi
    Ootko nähnyt missään kunnon luotettavaa testi tai ootko itse päässyt kokeilemaan uutta sigman 150-500 os optiikaa? Netistä olen läytänyt jotakin tietoa uudesta sigmasta mutta se tuntuu olevan vähän ristiriitaista.
    Se nimittäin olisi budjetille sopiva optiikka vaikka on valonsyöjä.
    Terveisin Tero

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Spam control / Spämmi esto * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.