Tietoa Nikon D3 puskurimuistipäivityksestä Suomessa.

Tässä alkuun Nikonin tiedotetta asiasta.

”Nikon tuo markkinoille puskurimuistin laajennuspalvelun digitaaliselle D3-järjestelmäkameralle. Kun kamera on päivitetty, voit sarjakuvauksessa ottaa entistä useampia kuvia peräkkäisenä sarjana. Tämä kuvauksen suorituskyvyn parannus lisää kuvausmahdollisuuksia.

Palvelu käynnistyy 30. heinäkuuta 2008. Lisätietoja päivityksen kustannuksista ja päivitykseen kuluvasta ajasta saat ottamalla yhteyden Nikonin huoltoliikkeeseen. Huomaa, että kaikki toimituskulut (sekä huoltoon että huollosta) ovat asiakkaan maksettavia.

Kun palautat kameran tähän huoltoon, laita mukaan kirje, jossa pyydät ”D3-kameran puskurimuistin laajennusta” ja annat henkilötietosi. Huomaa myös, että kaikki kameran asetukset palautetaan oletusasetuksiksi tämän huollon yhteydessä.”

Lähetin kyselyä Nikonin viralliseen Suomessa toimivaan huoltoon JAS-Tekniikkaan… ja jonkun aikaa heilläkään ei ollut tarkempaa tietoa kuluista tms. Tänään kuitenkin sain vastauksen kyselyyni sähköpostin välityksellä.

Palvelu/päivitys maksaa osineen asiakkaalle 400€ alv 0%, eli 488€ sis alv22%, tämän lisäksi veloitamme matkakulut.


Terveisin,
JAS Tekniikka Oy
Mannerheimintie 160 B
00300 HELSINKI
Asiakaspalvelu (ma-pe klo 9 – 16.30)
Tel. +358 40 774 7740, fax +358 40 787 1384
info@jastekniikka.fi
www.jastekniikka.fi

Eli kohtuu arvokas päivitys kuitenkin kyseessä… Taitaa jäädä tekemättä ainakin näin alkuun. Kiitokset JAS-Tekniikalle asian inffoamisesta!

-Janne

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Spam control / Spämmi esto * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.