Uusi firmware D3:seen! V2.0

Nikon julkaisi samassa yhteydessä D700 kameran kanssa uuden laiteohjelmapäivityksen D3-runkoonsa!

Muutoksia ovat mm. seuraavat:

  • Automaattitarkennuksen suorituskykyä on parannettu.
  • Automaattisen valkotasapainon toimintaa on parannettu.
  • Kuvat, jotka on otettu, kun Käännä pysty -asetus on otettu käyttöön toistovalikossa, eivät käänny automaattisesti katselua varten heti niiden ottamisen jälkeen (kuvan tarkastelutila).
  • Asetusvalikkoon on lisätty tekijänoikeustietojen lisäystoiminto. Kun tekijänoikeustiedot on otettu käyttöön, tekijänoikeusmerkki (©) näkyy kuvaustietojen näytössä.
  • Näennäishorisontti voidaan nyt näyttää kuvan kanssa reaaliaikanäkymän tilassa.

Ja paljon muuta! Mukava nähdä että Nikon hioo jo entisestään hyvää kameraansa vieläkin paremmaksi! Kyllähän tuo taas kannattaa asentaa =)

Firmis ja tarkemmat tiedot löytyypi täältä -> Nikon Nordic

-Janne

3 thoughts on “Uusi firmware D3:seen! V2.0

  1. ”Kuvat, jotka on otettu, kun Käännä pysty -asetus on otettu käyttöön toistovalikossa, eivät käänny automaattisesti katselua varten heti niiden ottamisen jälkeen (kuvan tarkastelutila).”

    Eikös tuo kuulosta paremminkin heikennykseltä kuin parannukselta? Eikös se ole kuitenkin parempi, että kuvan katselutilassa kamera kääntää kuvan oikein päin?

  2. Kun kuva kääntyy näytöllä niin samalla se pienenee merkittävästi, jolloin kuvan tarkastelu vaikeutuu. Kyseessähän on vain asia joka tapahtuu heti kuvanottamisen jälkeen… kai =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Spam control / Spämmi esto * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.