USKOMATONTA RÖYHKEYTTÄ!!!

Mihin on ihmisten selkäranka hävinnyt! Ilman enempiä kyselyitä varastetaan ihmisten kotisivut!

Tässä esimerkki aiheesta -> **Osoite poistettu**

Lähes kaikki materiaali on minun tekemää ja minulla on niihin myös tekijänoikeudet… Täytyy ottaa yhteys Saunalahteen ja sitä kautta sivutilan omistajaan. Sovittua korvausta vastaan sivuja on mahdollista käyttää tietyin rajoituksin, mutta koska kyseessä on varkaus… voidanneen soveltaa hinnan kolmella kertomista.

Ihme meininkiä!!

-Janne

8 thoughts on “USKOMATONTA RÖYHKEYTTÄ!!!

  1. Sivut ovat todellakin täysin suora kopio sinun sivuistasi blogia lukuunottamatta. Jostain kumman syystä ihmiset eivät tajua, että sähköisessä mediassa ovat olemassa täysin samat säännöt, säädökset ja lait kuin painetussa mediassa. Jos joku kopioisi esimerkiksi kirjan taiton ja ulkoasun omaan kirjaansa, niin kyseessä on kaikkien mielestä selkeä rikos. Jos joku kopioi kotisivujen taiton ja ulkoasun, niin se on joidenkin mielestä täysin sallittua … voi vain ihmetellä tätä yleissivistyksen puutetta.

  2. Digitaalisuuden aikana meiltä on hämärtynyt oman ja toisen oman raja. Kuviahan saa kopioida omaan käyttöönsä lain suojassa, ei siinä mitään, mutta sen verran tulisi olla tietoinen hyvästä mausta ja moraalista, ettei nyt sentään ihan suoraan kopioi toiselta. Tämäkin varmaan johtui puhtaasti tietämättömyydestä ja toivottavasti ohjasi oikeaan suuntaan. Nettisivujen koodin tutkiminenhan on hyödyllistä, siinä oppii paljon.

  3. Mitä tarkoittaa ”saatu sovittua”, saitko rahakorvausta, veitkö asiaa eteenpäin lakiteitse yhtään vai sovitko yksityishenkilönä, yms? Oliko vastapuolella 14v ymmärtämätön vai 30v atk-inssi joka tiesi mitä teki? Kerro vähän nyt taustoja 🙂

  4. Eipä siinä mitään ihmeellisempää mainittavaa ole. Otin henkilöön yhteyttä palveluntarjoajan kautta ja asiasta päästiin sopuun. Aloitteleva kotisivujen tekiä oli toisessa päässä…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Spam control / Spämmi esto * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.